Stekta Tigerräkor

Förrätt, tilltugg

Ingredienser (4 personer)

  • 200 g Stora skalade Tigerräkor
  • 0,5 Färsk röd chili
  • 1-2 Vitlöksklyftor
  • 1 tsk Riven färsk ingefära
  • 1-2 msk rapsolja
  • 1-2 msk Hackad färsk koriander
  • 0,5 msk Pressad citron
  • 1 krm Salt

Så här gör du:

Kärna ur chilin och skala vitlöken. Finhacka chili och vitlök och fräs tillsammans med ingefära i smör & rapsolja i en stekpanna ca 1 min.
Lägg i räkorna och stek runtom ca 2 min. Smaksätt med koriander, citronsaft och salt.

Champagne
Privacy Overview

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.