Gratinerade gröna musslor

Förrätt, tilltugg

Ingredienser (2-4 personer)

  • 10 kokta blåmusslor eller
  • frysta gröna musslor i halvskal (200g)
  • 0,5 dl Parmigiano Reggiano 22 mån finriven
  • 0,5 liten schalottenlök finhackad
  • 0,5 liten vitlöksklyfta pressad eller finriven
  • 0,5 msk persilja finhackad
  • 1,5 msk ströbröd
  • svartpeppar
  • 1 msk Extra jungfruolivolja Classico

Så här gör du:

Blanda ost med schalottenlök, vitlök, persilja, ströbröd, svartpeppar och olivolja.
Fördela blandningen över varje mussla.
Gratinera i ugn 225 grader tills osten smält, ca 10 minuter.
Tag ut musslorna och låt dem svalna i några minuter.

Champagne
Privacy Overview

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.